Vanuit een gloednieuw bedrijfspand in Veldhoven ontwerpt, realiseert en installeert Brouwers Gevelbekleding gevels, gevelreclames, dakkapellen en carpoorts met behulp van ALUCOBOND® gevelbekleding. Onze focus ligt op renovatie en verbouwing en op reclame en marketing. Dankzij een groot aantal nieuwe opdrachten hebben we het afgelopen jaar  een flinke groei doorgemaakt. Daarom zijn we ter uitbreiding van ons team we op zoek naar ervaren monteurs. Bij Brouwers Gevelbekleding ga je voor 40+ uur aan de slag in een enthousiast team met collega’s die goed op elkaar ingespeeld zijn.

Jouw profiel

ALUCOBOND® gevelbekleding heeft de afgelopen jaren zijn meerwaarde bewezen voor zowel de bouwsector als de reclamewereld. Het zijn vooral aannemers, architecten en reclameprofessionals die ons inschakelen. En vanzelfsprekend nemen we ook steeds vaker zelf het initiatief om een groeiende klantenkring te adviseren om voor ALUCOBOND® gevelbekleding te kiezen. Kortom, je gaat voor een zeer afwisselende doelgroep aan de slag om de op maat bewerkte gevelplaten op locatie volgens ontwerp te monteren. En uiteraard spreekt het voor zich dat je ook overige werkzaamheden uitvoert, die samenhangen met deze uitdagende job.

Jouw achtergrond

Qua opleiding en werkervaring hebben we de volgende persoon op het oog:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Zelfstandige, flexibele, servicegerichte werkhouding
  • Twee ‘rechterhanden’ en oog voor detail
  • Ervaring als servicemonteur is een pré
  • Enige computerkennis
  • In bezit van Rijbewijs B

Solliciteren?

Ben jij de monteur die we zoeken. Laat van je horen en vertel waarom jij uit het juiste hout gesneden bent voor deze aantrekkelijke, veelzijdige job bij Brouwers Gevelbekleding. Klik op onderstaande link ‘Solliciteer’ en stuur  je motivatie en cv naar Jurgen Brouwers. Of bel voor informatie over deze vacature.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Transformatie gevel met ALUCOBOND® gevelplaten in 3 stappen

Maak kennis met zusterbedrijven Brouwers Gevelbekleding

De drijvende kracht achter Brouwers Gevelbekleding is Jurgen Brouwers, ondernemer pur sang en eigenaar van de succesvolle bedrijven Brouwers Reklame en Neon, het moderne ambacht. Met Brouwers Gevelmontage geeft hij opnieuw vorm en inhoud aan een langgekoesterde wens. Gevelbekleding is voor Jurgen geen onbekend terrein. In het verleden is hij al vaker met deze discipline bezig geweest. Hij beschikt over de kennis, de ervaring en de juiste leveranciers om van dit nieuwe bedrijf een succes te maken.