ALUCOBOND® gevelbekleding: functioneel en esthetisch

Ervaar nu de voordelen en eigenschappen van ALUCOBOND® gevelbekleding. De duurzame gevelpanelen zijn samengesteld uit twee aluminium dekplaten met in het midden een brandvertragende (B1) met mineralen gevulde kern. De decoratieve gevelpanelen zijn ideaal voor gevelbekleding en dakbedekking. Dankzij de unieke combinatie van mechanische eigenschappen, de vele verwerkingsmogelijkheden en de in het oog springende esthetische kenmerken.

Duurzaam, recyclebaar en onderhoudsvrij

De gevelpanelen zijn eenvoudig te bewerken met standaard gereedschap. Door groeven op de achterkant te frezen, zijn de panelen bijvoorbeeld eenvoudig in de gewenste vorm te vouwen. De recyclebare ALUCOBOND® gevelpanelen zijn weer- en windbestendig, onderhoudsvrij en hebben daardoor een zeer duurzaam karakter. Geen wonder dus dat je 10 – 15 jaar garantie krijgt.

Wist je dat ALUCOBOND® gevelpanelen

  • Al 50 jaar bestaan.
  • In Duitsland worden gefabriceerd en voldoen aan alle strenge Duitse (milieu)eisen.
  • Tot 2019 alleen verkrijgbaar waren in Nederland voor bouwprojecten vanaf 500 m2.
  • Sinds februari 2019 bij onze leverancier in 60 kleuren op voorraad liggen.

Maak een afspraak voor ALUCOBOND® gevelbekleding

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ALUCOBOND® gevelbekleding voor jouw ontwerp, bouw of renovatie? Brouwers Gevelmontage heeft uitgebreide ervaring met dit veelzijdige en duurzame materiaal. Graag maken we een afspraak op locatie om toelichting te geven op diverse monsters, oppervlakten en kleuren. Interesse? Bel of mail om een afspraak te maken. Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Onze adviseur bespreekt graag samen met jou de vele mogelijkheden.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over de mogelijkheden van ALUCOBOND® gevelbekleding voor jouw ontwerp of bedrijf.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de ALUCOBOND® gevelbekleding die Brouwers Gevelmontage geproduceerd heeft voor klanten? In de galerie tref je een impressie aan van gevelbeplating, gevelcassettes, boeiboorden, interieurs, dakkapellen of reclamedoeleinden. Het betreft zowel renovatie als nieuwbouw. Staat jouw gevel, dakkapel of interieur binnenkort hier ook in de schijnwerpers?

Aanvraag voor of meer informatie over ALUCOBOND® gevelbekleding

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.